Морозиво пластівці сюрприз:
- 4 середні японські ямс і кип'ятили
- 500 мл домашнього кокосового молока (повинні бути вдома, щоб не залишити як кокосове і кокосового горіха повинні бути, тому що жир є те, що допомагає надати бархатистість морозиво)
- 2/3 склянки цукру або заміна
- 1 чайна ложка ванільного супу
- 100 г напівсолодкого шоколаду без глютену молоко і нарізаного
приготування:
1 Збити інгредієнти в блендері, менше шоколаду. Візьмемо холодильнику протягом 3 годин.
2-е місце цю суміш в морозиві і бити протягом 30 хвилин. У той же час розтопити шоколад в мікрохвильовій печі. Помістіть протягом 30 секунд, перемішати і перевірити, якщо вам потрібно більше часу, не більше 30 секунд.
3 Протягом останніх 5 хвилин роботи морозива, йти повільно виливаючи розплавлений шоколад. Він буде укріпляти при температурі морозива і утворюють пластівці. Помістіть в морозильну камеру, щоб закінчити загартування.
Nenhum comentário:
Postar um comentário