quarta-feira, 20 de abril de 2016

Морозиво Шоколад Супер Вершковий:

Морозиво Шоколад Супер Вершковий:

- 8 фініків без кісточок залишилося замочити в 1/4 склянки води;

- 2 стиглих середніх авокадо;

- Yoki 1/2 чашки тапиоки глюкози або нектар агави;

- 200 мл кокосового молока;

- 5 столових ложок какао-порошок супу SG / SL

- 2 столові ложки цукру ваніль чаю або ваніліну (знайдений в магазинах обладнання для кондитерської) або ванільного екстракту.


приготування:

1 Збити дати з водою в блендері. Додати інші інгредієнти і перемішати до однорідної крему.

2. Завантажте цей крем для морозива і бити протягом півгодини. Хотіти більше послідовний, легкий крем в морозильній камері протягом 3-х годин.

Примітка: Якщо у вас немає для виготовлення морозива, ви можете служити морозиво.

Nenhum comentário:

Postar um comentário