quarta-feira, 20 de abril de 2016

Маракуї сорбет:

Маракуї сорбет:
 
- 1 чашка маракуйи целюлози (4-5 маракуйя)
 
- 1 чашка цукру або замінника
 
- 2 склянки мінеральної води
 
- 1 конверт желатиновий порошок непріправленний
 
- 1 чашка домашнього рослинних вершків або 1 коробка вершкового заводу (сої або рису)
 
- 2 яєчних білка
 
 
приготування:
 
1 Помістіть цукор і воду в каструлі і варити помішуючи до розчинення. Зупинка перемішування і тушкувати протягом 5 хвилин. Дайте охолонути.
Якщо ви використовуєте будь-який підсолоджувач замінник Просто змішувати і не повинні призвести до пожежі.
 
2. Розчинити желатин в 1/4 склянки води. Змішайте теплий сироп. Нехай повністю охолонути.
 
3. У блендері, помістіть сироп з желатином, сквош, рослинних вершків. Хіт і пропустити через сито. Додайте яєчні білки і добре перемішати віночком до отримання однорідної маси.
 
4-е місце цю суміш в морозилці і покласти його на роботу протягом 40 хвилин. Візьміть морозиво в морозильній камері протягом 2/3 години перед подачею на стіл.
 
Вихід: 1,2 літра морозива.
 
Примітка: Якщо ви хочете веганські морозиво:
- Використовуйте рослинні вершки каністру.
- Замість желатину, використовують агар-агар.
- Пропустіть яєчний білок.

Nenhum comentário:

Postar um comentário