quarta-feira, 20 de abril de 2016

Passion Fruit Sorbet:

Passion Fruit Sorbet:
 
- 1 ceasca pulpă de fructe pasiunii (4-5 passionfruit)
 
- 1 cană de zahăr sau de înlocuitor
 
- 2 căni de apă minerală
 
- 1 plic unflavored pulbere de gelatină
 
- 1 cană de smântână de legume de casă sau 1 cutie de cremă vegetală (soia sau orez)
 
- 2 albușuri de ou
 
 
Mod de preparare:
 
1 Se pune zahăr și apă într-o cratiță și se fierbe amestecand pentru a se dizolva. Oprește-te agitare și se fierbe timp de 5 minute. Lasa sa se raceasca.
Dacă utilizați orice înlocuitor îndulcitor Doar se amestecă și nu trebuie să conducă la incendiu.
 
2. Se dizolvă gelatina în apă 1/4 cană. Se amestecă siropul cald. Lasa sa se raceasca complet.
 
3. Intr-un blender, se pune siropul cu gelatina, suc de fructe, crema de legume. Lovit și să treacă printr-o sită. Se adauga albusurile si se amesteca bine cu un tel pana la omogenizare.
 
Locul 4 acest amestec în congelator și pune-l să funcționeze timp de 40 de minute. Ia-inghetata la congelator timp de 2/3 oră înainte de servire.
 
Randament: 1,2 litri de înghețată.
 
Notă: Dacă doriți o înghețată vegetariană:
- Folosește canistra cremă de legume.
- În loc de gelatină, utilizați agar agar.
- Omit albușul de ou.

Nenhum comentário:

Postar um comentário