quarta-feira, 20 de abril de 2016

Fulgi de inghetata surpriza:

Fulgi de inghetata surpriza:

- 4 yam medii japoneze și fierte

- 500 ml de lapte de cocos de casă (trebuie să fie acasă să nu plece cum ar fi nuca de cocos si nuca de cocos trebuie să fie, pentru că grăsimea este ceea ce ajută la a da cremoasă inghetata)

- 2/3 cană de zahăr sau de înlocuire

- 1 linguriță de supă de vanilie

- 100 g demidulce ciocolată cu lapte fără gluten și tocat


Mod de preparare:

1 Se bat ingredientele intr-un blender, mai putin ciocolata. Ia frigider timp de 3 ore.

Locul 2 în acest amestec de înghețată și bate timp de 30 de minute. Topi Intre timp ciocolata in cuptorul cu microunde. Timp de 30 de secunde, se amestecă și verificați dacă aveți nevoie de mai mult timp, nu mai mult de 30 de secunde.

3 In ultimele 5 minute de funcționare a cremei de gheață, du-te turna ciocolata topită încet. Se va intari cu temperatura fulgilor de înghețată și forma. Se pune în congelator

Nenhum comentário:

Postar um comentário