quarta-feira, 20 de abril de 2016

Vegan Полуничне морозиво:

Vegan Полуничне морозиво:
- 1 середній авокадо (не залишає ніякого смаку і бархатистість дає морозиво)
- 500 мл кокосового молока
- 1 чашка цукру або заміни
- 3 чашки нарізаних полуниці
- 1/2 чайної ложки полуничного супу сутність
- 1/2 чайної ложки чаю лимонної кислоти (за бажанням, покращує колір і смак фруктів шербету)
- 1/4 невеликого цукрових буряків (природний барвник, щоб дати рожевий колір полуничного морозива)
приготування:
1. Помістіть всі інгредієнти в блендер і змішайте до отримання кремоподібної суміші. Візьміть холодильник на 3 години мінімум.
2. Помістіть суміш у домашнє морозиво і залишити для обробки протягом 35 хвилин. Перенесіть тісто в миску морозива і прийняти його в морозильній камері, щоб затвердіти.

Nenhum comentário:

Postar um comentário