quarta-feira, 20 de abril de 2016

Vegan Strawberry Ice Cream:

Vegan Strawberry Ice Cream:
- 1 avocado mediu (nu lasă nici un gust și cremoasă dă înghețată)
- 500 ml de lapte de cocos
- 1 cană de zahăr sau de înlocuire
- 3 căpșuni cupe tocate
- 1/2 linguriță de supă esență de căpșuni
- 1/2 linguriță de ceai de acid citric (opțional, îmbunătățește culoarea și gustul sorbeturi de fructe)
- 1/4 din sfecla de zahăr mică (colorantului natural pentru a da culoarea roz de înghețată de căpșuni)
Mod de preparare:
1. Puneți toate ingredientele în blender și se amestecă până când un amestec cremos. Luați frigider pentru minim 3 ore.
2. Puneți amestecul într-o înghețată de casă și se lasă să proceseze timp de 35 de minute. Se transferă aluatul într-un bol de înghețată și să ia-l la congelator sa se intareasca.

Nenhum comentário:

Postar um comentário